Weekend Supermarkt: havi 10 euróért tesztelhetik osztrák és nemzetközi márkák új termékeit a vevők Bécs új boltjában

2017.10.04

Csütörtökön nyílik meg Bécs és Ausztria első általánydíjas szupermarketje. Az egységes havi díj ellenében a vásárlók 20 terméket vihetnek haza, és ha elmondják a véleményüket az adott termékekről, akkor további kedvezményt kapnak.


A nyitásról a Der Standard lap számolt be. Az egységár vagy általánydíj ( jelenleg havi 9,90 euró) ellenében a vásárlók 20 terméket választhatnak a havonta változó kínálatból, amelyben az élelmiszerektől (néhány az italmárkák közül: Bacardi, Grey Goose, Jack Daniel's Tennessee Whiskey, Martini, Eristoff, Bombay Sapphire Gin) a higiéniai dolgokon át a háztartási árukig minden benne van. A vevőknek előzetesen regisztrálniuk, a 1000 főben limitált tagság hetek alatt elkelt – a tagokon kívül nem vásárolhat más a különleges üzletben. (Jelenleg a várólistára lehet feliratkozni.)

Az árukészletben osztrák és nemzetközi cégek termékei kaptak helyet, olyan áruk, amelyek rövid ideje vagy még egyáltalán nem kaphatóak „ a normál” boltokban. A Flatrate-üzlet ugyanis alapvetően marketing és piackutatási célokat szolgál. Egyrészt a vásárlók megismerik az új árukat, másrészt pedig a gyártók a vásárlási vagy fogyási adatokból képet kapnak arról, hogyan fogadták a vevők a piacra dobott termékeket. A cég ügyvezetője hangsúlyozta, nem selejtes, lejárt vagy kifutó árukról van szó, hanem kifejezetten a bevezetés alatt vagy álló termékek közül választhatnak a regisztrált vásárlók.
A bolt Bécsben a Liniengasse 11. alatt, az egykori Zielpunkt-bolt helyén nyílik.

 

cimkék:

CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség