Viccnek azért durva: július közepén többfelé havazott az osztrák hegyekben

2016.07.14

Amíg hétfőn Ausztriában sokfelé 30 fok feletti hőmérsékletet mérték, addig szerda éjjel, csütörtök hajnalban havazott az ország nyugati részén.

A Salzburg tartományban fekvő Gamskarkogelen 2467 méteren található menedékház üzemetetője az alábbi fotót posztolta a Facebookra csütörtök reggel
A Salzburg tartományban fekvő Gamskarkogelen 2467 méteren található menedékház üzemetetője az alábbi fotót posztolta a Facebookra csütörtök reggel Fotó: Gamskarkogelhütte/Facebook


Jellemzően 2000 méter feletti magasságban fehéredett ki a táj. Az előrejelzések szerint csütörtökön már 1600 méteres magasságban is eshet hó és a folytatásban is húvös, változékony időt ígérnek az előrejelzések.

 


Az Innsbruck környéki Seegrube sem éppen nyári a formáját hozta július 14-én

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016.07.11
Hétfőn ismét osztrák partneroldalainkról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett villanyszerelő, burkoló, gyári munka, sofőr, bádogos, műkörmös, takarító, szobalány, konyhai kisegítő, szakács és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.07.12
Nagyon durva jég pusztított kedden este Steiermarkban, főleg a Graztól északra eső régióban keletkeztek nagy károk, de máshonnét is érkeztek jelentések jégverésről.

2016.07.13
Szerdán ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett mérnök hegesztő, bolti eladó, villanyszerelő, targoncás, gyári munka, komissiózó, felszolgáló, masszőr, szakács és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.07.13
Ítéletidő tombolt Ausztria több tartományában, kidőlt fák és áradások akadályozták a közlekedést, így kedd estétől folyamatosan riasztották a tűzoltókat, akik még szerda délelőtt is dolgoztak a viharkárok utáni helyreállításon.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség