Varázsolj valami szépet: Bécsben néztük a Magyarország-Ausztria (2-0) meccset (videókkal)

2016.06.15

A bécsi Városháza előtti téren néztük meg a keddi Magyarország-Ausztria mérkőzést. A 10-12 ezernyi osztrák között viszonylag kevés magyar láttunk, de a végére azért összejött értékelhető nagyságú tábor - és végül ők tomboltak.

A szurkolásról szóló beszámolót hamarosan olvashatják.


Fotók és videók Unger Tamás/Vas Népe

 

Bizakodó osztrákok a mérkőzés előtt Fotó: Unger Tamás
Bizakodó osztrákok a mérkőzés előtt Fotó: Unger Tamás


Volt néhány magyar csoport is a tömegben Fotó: Unger Tamás
Volt néhány magyar csoport is a tömegben Fotó: Unger Tamás

 

Ott van: Magyarország-Ausztria 2-0 Fotó: Unger Tamás
Ott van: Magyarország-Ausztria 2-0 Fotó: Unger Tamás

 

 

 


Hangolás a mérkőzés előtt:

 

 
 
És akkor Szalai becsúszva a kapuba lőtt:
 
 

 

 

Ausztria majdnem kiegyenlít, de a francia bíró inkább kiállít egy osztrákot:


 

 

Stieber kilép, emelés és gól:


 

 

És a lefújás után: Magyarország-Magyarország

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

2016.06.20
Több mint 5 ezer pincét tört fel egy bécsi banda egyetlen év alatt és 300 ezer euró értékű zsákmányra tettek szert. Azon buktak meg, hogy az egyik tulajdonos felismerte az ellopott kerékpárját az egyik üzletben.

2016.06.20
Hétfőn ismét osztrák partneroldalainkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett építőipari segédmunkás, targoncás, komissiózó, gyári munka, konyhai kisegítő, szakács, pincér, zsaluzó, kőműves és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.06.17
Pénteken ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett villanyszerelő, targoncás, pénztáros, felszolgáló, gyári munka, pincér, szakács, takarító, kőműves és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.06.16
Csütörtökön ismét osztrák partneroldalunkról és állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett mosogató, konyhai kisegítő, recepciós, szakács, pincér, gyári munka, villanyszerelő, lakatos, pénztáros, targoncás és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.06.15
Szerdán ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett mérnök takarító, lakatos,segédmunkás, gyári munka, mosogató, recepciós, kozmetikus, bolti eladó, szoftverfejlesztő és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.06.13
Június 10-től július 10-ig várja a szurkolókat nyilvános közvetítésre a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt a Fan Area a bécsi Városháza előtti téren (Rathausplatz). Ausztriában országszerte mintegy 400 helyen lesz lehetőség arra, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit a drukkerek közösen nézhessék.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség