Tom Cruise bécsi filmforgatása: kocsit robbantottak az opera előtt

2014.08.26

Gőzerővel folynak a Mission Impossible 5 forgatási munkálatai Bécsben: a film főszereplője, Tom Cruise az Operaházat választotta az egyik helyszínül. Hétfő éjjel az egyik leglátványosabb jelenetet vették fel: egy autó repült a levegőbe.

A forgatás alaposan felforgatta a bécsi belvárost, az operánál már szombat óta dolgoznak a stábok. Tom Cruise is maga is többször feltűnt, szombaton például kötélen ereszkedett le az épület tetejéről. Kedden, a korai hajnali órákban aztán látványos jelenetet rögzítettek, egy fekete limuzin robbant fel az épület előtt.

A főleg éjszaka dolgozó filmesek szombatig dolgoznak Bécsben, más helyszíneken is lesz majd felvétel. Az amerikai sztár a Ritz-Carlton hotelben lakik, az egyik exkluzív fitneszstúdióban (John-Harris-Fitness-Studio) erősít és a környékbeli éttermekbe is be szokott térni.

 


Tom Crusie a világ mentésére készül 
Tom Crusie a világ mentésére készül


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség