Több ezer tyúk az osztrák autópályán, órákon át gyűjtötték össze a tűzoltók az állatokat

2017.07.04

5000 tyúk szabadult el az A1-es autópályán Linz és Asten között kedden kora reggel a Bécs felé vezető sávban, miután karambolozott a szárnyasokat szállító autó, írja az ORF. A baleset miatt órákig zárva volt az érintett sztrádaszakasz.

 

A rendrségi beszámoló szerint a 7500 állattal megrakott jármű reggel öt óra előtt ütközött neki a védőkorlátnak, emiatt a tyúkokkal teli ketrecek az úttestre zuhantak és közel 5000 szárnyas szabadult el. A Bécs felé vezető sávot le kellett zárni, a kora reggeli csúcsforgalomban 15 kilométeres torlódás alakult ki. A tűzoltók a forgalmi dugóban csak nehezen tudták megközelíteni a helyszínt, mivel az autósok nem nyitották meg számukra az ilyenkor előírt mentőútvonalat (Rettungsgasse) és csak utána tudtak nekilátni az elhullott és az élő állatok begyűjtésének. A munka órákig tartott, az útzárat 9 órakor oldották fel. (ORF)
 

A fotokerschi.at oldal beszámolója a balesetről itt érhető el.

 

 

 

2017.07.04
Kedden ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett tetőfedő, bádogos, takarító, gyári munka, szoftverfejlesztő, ablakszerelő, hegesztő, karbantartó, szakács és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2017.07.03
Hétfőn ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett építőipari segédmunkás, takarító, gyári munka, pincér, villanyszerelő, lakatos, recepciós, CNC-marós és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség