Tiroli munka: a leghosszabb hét - 12 menet a szállodában (blog)

Tiroli munka: a leghosszabb hét - 12 menet a szállodában (blog)

2012.02.28

A tirolban szobalányként dolgozó és blogoló szerző megismerteti a magyar olvasókat az ohne Ruhetag című kifejezéssel. A szabadnap nélküli, erősen elnyújtott hét következményeiről szóló bejegyzést ajánljuk olvasóink figyelmébe.

Remélem, túl vagyok a szezon leghosszabb hetén, ami most konkrétan 12 napig tartott, pihenőnap nélkül - írja az Álom-munka bloggere webnaplója legfrissebb posztjában.
 

Tanulságos volt, sok szempontból.


Egyrészt, túléltem, pedig nem gondoltam volna, főleg aznap reggel, amikor még félálomban szenderegtem az ágyban, és felvettem azt a hülye telefont. Amin a főnök hívott, hogy mégsem lehetek szabad, be kell menni dolgozni, sofort, mert valaki lebetegedett.


Sírtam. Nem kicsit, nagyon. Testileg, de leginkább lelkileg viselt meg, hogy semmi feltöltődés, végre, sütött a nap, embernek akartam öltözni, ehelyett be kell mennem dolgozni. Sofort.

 

Ha kíváncsi arra, hogyan lehetett kibírni a tizenkét menetet, kattntson ide.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség