Tirol: több mint 30 millió forintnyi alufelnit vittek el ismeretlenek

2016.07.17

Legalább 80 garnitúra, alufelnire szerelt gumit loptak Ramsau im Zillertalban (Tirol, Schwaz környéke) egy telephelyről - a cég ügyfeleinek ott tárolt valamennyi kerekét elvitték vasárnap, a kora hajnali órában.
Az ORF híradása szerint a kár a rendőrség legalább 100 ezer euróra becsüli a kárt. A tettesek egyelőre ismeretlenek, azonban hajnali 3 óra körül egy taxis egy kisteherautóra, valamint a jármű ponyváját igazgató két férfira lett figyelmes a telephely közvetlen közelében. A kék színű kocsin, illetve a ponyván nem volt felirat, az autó rendszáma román vagy magyar lehetett. (ORF)

 

 

2016.07.14
Amíg hétfőn Ausztriában sokfelé 30 fok feletti hőmérsékletet mérték, addig szerda éjjel, csütörtök hajnalban havazott az ország nyugati részén.

2016.07.14
Csütörtökön ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett karbantartó, villanyszerelő, bádogos, hegesztő, takarító, gyári munka, karbantartó, CNC-marós, felszolgáló, szakács és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.07.17
Vasárnap ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett recepciós, hentes, mérnök, gyári munka, sofőr, szakács, asztalos, pincér, karbantartó, pénztáros, bolti eladó és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.07.17
Ausztriában is elérhető vált szombattól a Pokémon Go alkalmazás. Bécsben körülbelül 1500 fanatikus gyűlt össze a délutánra meghirdetett PokeWalkra, a Stephanplatzra.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség