Sorozatos balesetek az A1-es sztrádán: 23 autó törött össze Melk környékén

2015.06.03

Szerda délután több karambol is történt az A1-es autópályán Loosdorf környékén (Melk körzete): összesen 23 jármű ütközött több részletben a Bécs felé vezető sávban, hat autó totálkáros lett, a sztrádát többször lezárták, emiatt komoly dugó alakult ki.

A St. Pölteni Tűzoltóság több egysége dolgozott a helyszíneken Fotó: Városi Tűzoltóság St. Pölten
A St. Pölteni Tűzoltóság több egysége dolgozott a helyszíneken Fotó: Városi Tűzoltóság St. Pölten

 

Az ORF beszámolója szerint összesen öt karambolban törtek a kocsik, de szerencsére csak egy személy sérült meg súlyosan, őt, miután kiszabadították a roncsból a tűzoltók, mentőhelikopter vitte kórházba. Haag és Öd között egy autószállító karambolozott, aztán a feltorlódó kocsisorban is ütköztek autók, végül több mint 10 kilométeres dugó alakult ki, számolt be a szerdai történésekről az Osztrák Autóklub.

2015.05.07
1200 láda sörrel volt megrakodva az a kamion, amely csütörtökön kora reggel egy kanyar után elveszítette a rosszul biztosított rakomány mintegy kétharmadát: a tűzoltók órákig takarították az utat.

2015.05.23
Szörnyű katasztrófa, így jellemezte Purgstall an der Erlauf (Scheibbs környéke) polgármestere a péntek este történt karambolt: öten - köztük három gyerek - halt meg egy vonat elé hajtó Seat Alhambrában, további három gyermek súlyosan megsérült, írja az orf.at és a kurier.at. Az eset sokkolta a település lakóit.

2015.06.01
Mintha egy közlekedési katasztrófafilm forgatókönyve elevenedett volna meg Bécsben hétfő kora reggel: 5 órakor egy balesetet szenvedett kamion elzárta az A23-as elkerülő mindkét sávját, ennek következtében az osztrák fővárost keletről (A4) és délről (A2) nehezen lehetett megközelíteni, bő másfél órás késéssel számolhattak a munkába igyekvők.

2015.06.03
Gayer Gábor évekig volt Szombathely egyik legfelkapottabb éttermében szakács, aztán váltott, mert sem anyagilag nem érte már meg maradni, sem a szakmai előremenetelét nem látta biztosítottnak.

2015.06.03
Szerdán ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogatottunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett zsaluzó, ács, kőműves, takarító, villanyszerelő, pék, szakács, szobalány, pincér, konyhai kisegítő, hegesztő és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség