Seminaked in Red: az első 100 félmeztelen vásárló felöltözhet a bécsi Desigual-üzletben

2014.12.26

Ismét megturbózta a téli vásárának kezdetét a spanyol Desigual divatmárka: az egyik bécsi üzletében az első 100 vásárló, aki fehérneműben és piros kiegészítőkben érkezik, az egy órát kap, hogy ingyen felöltözzön a boltban.

A cég már többször rendezett hasonló akciókat, a Seminaked in Red (körülbelül: félmeztelenül pirosban) névre hallgató esemény (a Facebook-oldala itt érhető el) holnap reggel kilenc órakor kezdődik Bécsben,  a Desigual Mariahilferstrasse 57-59. alatt található üzletében.


A boltba nyitáskor engedik pedig a kritériumoknak (fehérnemű, piros paróka, szemüveg, ékszer, kalap stb.) megfelelő 100 vásárlót, akik egy órát kapnak, hogy válogassanak a kínálatból és egy felső és alsó ruhadarabot választhatnak ki ingyen, bizonyos feltételekkel - a részletek itt olvashatóak.
 CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség