Selfie 250 méter magasan: biztosítás nélkül mászta meg a bécsi DC Towert a fiatal férfi

2016.09.18

Mindenféle biztosítás nélkül mászott fel a bécsi DC Towerre, az osztrák főváros második legmagasabb építményére (homlokzati magasság 200, antennával együtt 250 méter) A Sky Jokernek nevezett fiatalember a csúcson nyomott selfievel került be az osztrák médiába.

 

Az illegális épületmászás az extrém sportok kategóriájába tartozik, nagyjából annyia  lényege, hogy mindenféle biztosítás nélkül mennek fel épületekre, hidakra - lehetőleg minél magasabbra.
 

 Sky Joker a bupdaesti Szabadság-hidat is megmászta, Bécsben sétált a Schönbrunn, Stephansdom és több épület tetején, de szörfözött vonatba kapaszkodva - kívülről. A mutatványaira leginkább a ki ne próbáld megfogalmazás illik.


A schönbrunni akció:


 

 

 

 

 

 

 

 

2016.09.18
Vasárnap ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett cukrász, pincér, szakács, szobalány, konyhai kisegítő, gyári munkák, targoncás, szoftverfejlesztő, bolti eladó, pénztáros és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

cimkék:

CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség