Osztrák ellenőrzés Hegyeshalomnál: torlódás az M1-es autópályán vasárnap délután

2016.07.03

Az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt torlódik a forgalom a hegyeshalmi határátlépési pont közelében. Délután fél négy után még mindig fél-háromnegyed órás várakozást jelzett a rendőrség honlapja.


Az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt - 2016. július 3-án 13 óra 45 perckor - 2 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán, Hegyeshalom közelében, írja a police.hu. A megnövekedett forgalom miatt a közlekedőknek a határátlépési pontnál történő áthaladás lassulására kell számítani.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az autópálya érintett szakaszán, továbbá, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről. (police.hu)

 

 

2016.04.25
Hétfőn reggel nyolc órától elkezdte a burgenlandi-magyar határszakasz ellenőrzését, az intézkedés négy járást érint, és egyelőre szúrópróbaszerű, közölte az osztrák tartomány rendőrsége. Hétfő reggel Hegyeshalomnál 300 méter, délutánra már

2016.05.04
További legfeljebb hat hónapig fenntarthatják a határellenőrzést az osztrák hatóságok az osztrák-magyar és az osztrák-szlovén határon - derült ki az Európai Bizottság által szerdán Brüsszelben elfogadott javaslatból.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség