On Stage Together Tour Paul Simon és Sting közös koncertje Bécsben

2014.09.09

Simon Garfunkel nélkül, viszont Stinggel megerősítve: Paul Simon és Sting az On Stage Together Tour nevű turnéjuk keretében 2015. április 1-én Bécsben lépnek fel.

Jegyeket elővételben szeptember 19-től lehet vásárolni, adta hírül az ORF. A két sztárzenész – akik egyébként évek óta barátok – 2013-ban, egy jótékonysági rendezvényen léptek fel együtt, ezzel meg is született a közös turné ötlete.  A szervezők szerint Paul Simon és Sting a legnagyobb slágereit adja elő együtt és külön is.

A 30 dalból álló repertoár olyan számokból áll mint a Boy In The Bubble, Fields of Gold,  Driven To Tears, Mother & Child Reunion, Desert Rose, Every Breath You Take, The Boxer, Diamonds On The Soles of Her Shoes.

Sting és Paul Simon 20 éve ugyanabban az épületben laknak Manhattan-ben, és ez az első közös turnéjuk. Mindketten hangsúlyozták, együttes fellépésük nem afféle zenei vállalkozás, hanem sokkal inkább kísérlet, aminek ők maguk is kíváncsiak a végeredményére. Paul Simon úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy szerinte már elfelejtették és egyetlen rajongója sincsen, de Sting rögtön megvigasztalta barátját: én változatlanul hiszek benned. 

 

 

 

 


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség