Nyereményjáték: itt vannak a nyertesek!

Nyereményjáték: itt vannak a nyertesek!

2013.06.21

Nyári ajándékesővel vártuk látogatóinkat július 31-ig: több értékes nyereményt sorsoltunk ki azok között, akik részt vettek az akciókban.

UPDATE: SORSOLTUNK, A NYERTESEK:

A regisztrált játékosokaink között sorsoltunk, és a nyerteseink a következőek:

Függönygarnitúra: Tóth Roland

1-1 Naf Naf ágynemű garnitúra:  Solymosi Ilona, Surányi Eszter, Hársfalvi Anett

1-1 Dorina takaró: Engl Tamás, Bakondi Boglárka

1-1 Inkognito napszemüveg: Katona Zoltán, Rutkai Renáta, Fett Zsuzsa


A nyerteseinket a megadott e-mail címen értesítjük és egyeztetünk velünk arról, hogyan kapják meg az ajándékokat.

 

 


 

Nyári nyereményjátékra várjuk olvasóinkat, értékes ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik jelentkeznek az akcióra. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Facebook-oldalalunkat lájkolni és válaszolni egyetlen egyszerű kérdésre, hogy melyik ország álláspiacával foglalkozik az ausztriaimunkak.hu.

 

 

A nyereményeket a Laguna függöny-nagykereskedés bocsátotta rendelkezésünkre, a Facebook-oldalon regisztráló játékosok között az alábbi tárgyakat sorsoljuk ki.

 

I. díj: a képgalériában látható függönymodellek közül válaszható egy garnitúra függöny (két ablakra) a megadott méretre vágva (a varrás a nyertes feladata).


Egy választható modell
Egy választható modell

 

II - III - IV. díj:  1-1 Naf Naf Peak ágynemű garnitúra 2 bordó és 1 kék színű. Mindhárom ágynemű mérete 220x200cm (duplák), és tartozik hozzájuk 2-2 párnahuzat 70x90 cm méretben. Összetételük 100% pamut.


Naf Naf garnitúra
NafNaf garnitúra

 

V - VI. díj: 1-1 Dorina ágytakaró, 150x200 cm nagyságúak 
 

Dorina takarók
Dorina takarók

 

VII - VIII- IX. díj: 1-1 Inkognito napszemüveg (férfi vagy női változatban)

 


Inkognito napszemüveg

 


Az alkalmazás és a játék az alábbi linken érhető el.


A nyereményeket felajánló Laguna nagykereskedésről az alábbi Facebook-oldalon kaphat információkat. A cég termékei Magyarországon és Ausztriában számos helyen megvásárolhatóak, a Facebookon a boltokról is kérhető információ.

 


Különdíjak:

A Laguna a játékhoz kapcsolódva önálló akciót hirdet, ebben az ő Facebook-oldalukat kell lájkolni, a résztvevők között egy Naf Naf fürdőköpenyt sorsolnak ki.

A különdíjért itt indulhat.


A napszemuvegshop.hu szintén önálló nyereményakcióval kapcsolódik játékunkhoz: akik napszemuvegshop.hu Facebook-oldalán megnyitható akcióban játszanak, azok között három Polaroid (férfi vagy női modell) napszemüveget sorsolnak ki.

A napszemüveg különdíjakra itt nevezhet be.

 

Játékszabályzat

Az ausztriaimunkak.hu játékot hirdet az ausztriaimunkak.hu Facebook oldalán az oldal felhasználói számára Nyári akció címmel.
A játék időtartama:2013.június 21-től 2013 július 31-ig.
Sorsolás: 2013. augusztus 1-én.
Eredményhirdetés: 2013. augusztus 5-én.
A játék menete: az ausztriaimunkak.hu Facebook-oldalán elérhető alkalmazás segítségével a Játékosoknak egyszerű kérdésre kell válaszolniuk. Az alkalmazáshoz a játékosoknak regisztrálniuk kell.

A résztvevő Játékosok közül 2013. augusztus 1-én sorsolás útján útján választunk ki  nyerteseket (9 személy).


Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak az ausztriaimunkak.hu Facebook oldalához. Külföldön élő nyertes esetén a nyeremény átvételéről külön egyeztetünk.

Nyeremények:

A nyerteseket e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének  pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott  személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) az ausztriaimunkak.hu oldal  semmiféle felelősséget nem vállal. Amennyiben a megadott e-mail cím hibás,nem működik, úgy újabb sorsolást tartunk az adott nyereményre. 

Személyes adatok kezelése:

A játékban való részvételhez a felhasználó egyes Facebook-on megadott adataira van szükség, mely  adatok az alkalmazás engedélyezésére való felszólítás előtt részletezve vannak a felhasználó előtt.

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a (szervező neve) a nyertesek  személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba  vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen  kezelje a  marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További  harmadik személyeknek az ausztriaimunkak.hu ezen információkat nem adja tovább. Az ausztriaimunkak.hu  kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések  betartásával kezeli.


Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt az ausztriaimunkak.hu munkatársai és alkalmazottai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól  eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja  magának.


Egyebek

A Játékosok a játék való regisztrációval a szabályzatot elfogadják.

A nyeremények készpénzre nem válthatók. Mindenfajta jogi út Játékosok részéről a nyereményekkel kapcsolatban kizárt.

Az ausztriaimunkak.hu fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem  hozható.
This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.

Nyári nyereményjáték


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség