Nem tréfa: hat ló és egy szamár keveredett fel az A1-es autópályára Ausztriában az éjszaka

2016.12.28

Elszabadult állatok keveredtek az A1-es autópályára Ausztriában Regau közelében (felső-Ausztria) szerda éjjel 2 órakor. A tűzoltóknak hosszú időbe telt, mire összevadászták a szökevényeket.A tűzoltókat azzal hívta egy autós, hogy egy ló és póni van az úttesten – a hatóságok azonnal cselekedtek, mielőtt nagy baj történt volna.  A lezárt szakaszról végül hosszú üldözés után 2 lovat, 4 pónit és egy szamarat gyűjtött be a ritzenmoosi tűzoltóság 20 embere – végül hajnali 4 óra után sikerült leterelni valamennyi állatot a sztrádáról. Mivel a szökevények gazdáját szinte lehetetlennek látszott előkeríteni a korai időpontban, ezért az egyik tűzoltó gépszínében kaptak szállást ideiglenesen. Pár óra múlva, szerda délelőtt előkerült az állatok gazdája – a tűzoltóság azonban több információt nem közölt az esetről, így az sem tudható, hogyan került a szokatlan összetételű ménes Ausztria egyik legforgalmasabb autópályájára. (ORF)

 

 

 

 

2016.12.28
Szerdán ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett raktáros, gyári munka, takarító, pincér, eladó, szakács, villanyszerelő, recepciós, mérnök, informatikus és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség