Majdnem Ausztria: ausztrál ingatlancéget reklámoz Arnold Schwarzengger

2014.08.04

Ausztrál ingatlancég reklámvideójában szerepel Arnold Schwarzenegger: az alappoén annyi, hogy a stájer származású 67 éves akcióhős lelkesen keveri Ausztriát és Ausztráliát a klipben. Nem kell aggódni, egy résszel nem ússzuk meg, jön még két folytatás.

Hazaköltözöm Ausztriába, magyarázza lelkesen asszisztensének a színész, mivel remek ajánlatokat találtak a realestate.com.au weboldalon, magyarázza már a legelején Schwarzenegger, akit - a szerepe szerint - nem lehet meggyőzni, hogy az bizony ausztrál ajánlatokat tartalmazó portál, lelkesen mutogatja, hogy milyen fantasztikus helyekre bukkant Sydney és más települések környékén. 

Megyünk Ausztriába, mondja titkárának, aki még megpróbálja feltartóztatni Arnoldot azzal, hogy mi lesz az éppen forgatás alatt lévő fillmel. Hozzatok egy dublőrt, válaszolja Schwarzenegger - mi pedig kíváncsian várjuk a folytatást, hogy mit lehet ebből, a nem éppen sziporkázó ötletből kihozni, még két részben.

Itt a műremek:

 

 


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség