Lekapcsolták a rendőrök az internet sztármedvéjét Ausztriában

Lekapcsolták a rendőrök az internet sztármedvéjét Ausztriában

2013.10.10

Egy közúti ellenőrzés során kifejlett grizzlymedvére bukkantak az osztrák rendőrök egy hűtőkocsiban. A kihívott állatvédők elszörnyedtek - az állat egy orosz cirkuszba tartott és mellesleg a YouTube egyik sztárja.

Sok minden nem stimmelt a hűtőkocsin, ezért megállították a rendőrök a járművet. A heute.at információi szerint a derék közegek legnagyobb megdöbbenésére egy 18 éves, egyik szemére vak grizzly ücsörgött a járműben - egy német juhásszal egyetemben.

A rendőrök értesítették az állatvédőket, a Magyarországon is ismet Négy Mancs szervezet képviselői érkeztek a helyszínre, és kisebb kalamajka támadt abból, hogy is legyen az állattal addig, amíg megjavítják a járművet.

Az állat tulajdonosa, egy Spanyolországban élő orosz férfi addig megmutatta az összegyűlt újságíróknak, mit is tud az állat, amelyet kölyökkorától nevelt és idomított.

Ahogy az a képekből kiderült, a férfi-medve-kutya trió videója már hosszabb ideje fenn van a legnagyobb megosztó portálon és régóta kering a pár perces felvétel a közösségi oldalakon is, vagyis egy igazi internetes sztárral találkoztak az osztrák rendőrök.

A szerda esti információk szerint a hűtőkocsi javítása után a tulajdonos és a medve folytathatja az útját, de az osztrák állatmentők megpróbálták egy medvék számára fenntartott menhelyen elhelyezni.

A videó, amit 2,1 millión láttak már.

 

 
 
És a heute.at szerdai sorozatából egy felvétel:
 
Rögtönzött bemutató a parkolóban Fotó: Daniel Schaler heute.at
Rögtönzött bemutató a parkolóban Fotó: Daniel Schaler heute.at
 
 
cimkék: Ausztria, medve

CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség