Koncert, esküvő: Ausztriában házasodik David Hasselhoff?

2013.07.06

Ausztriai lapértesülések a júliusban Gmundenben koncertező amerikai színész. David Hasselhoff két fellépés között megházasodik. A helyszínként szóba jöhető kastélyszálló egyelőre nem tud a rendezvényről. Könnyű kis nyári bulvár, vagy tökéletes marketingakció.

A Baywatch-ból, a Knight Rider-ből ismert amerikai színész, David Hasselhoff júliusban két koncertet ad az ausztriai Gmunden-ben.

Az Oberösterreichischen Nachrichten újság értesülései szerint a Traunsee mellett fekvő városban makacsul tartja magát az a híresztelés, hogy Hasselhoff a két fellépés között az egyik hotelben feleségül veszi aktuális szerelmét, Hayley Roberts-t.

A lap úgy tudja, hogy az esküvő helyszíne a televíziós sorozatból ismert Schlosshotel Ort lesz - azonban sem az esküvői helyszínként kedvel szálloda rendezvényszervezői, sem pedig a helyi anyakönyvi hivatal nem tud arról, hogy Hasselhoff harmadik házassága osztrák földön köttetne.

Mindenesetre megmutatjuk a kastélyszállót. Aki kíváncsi, mennyibe kerül egy esküvő a hotelben, itt megnézheti.

 

Az udvar
Az udvar

 


A Schlosshotel Ort madártávlatból

 

A Schlosshotel Ort kedvelt esküvői helyszín
A Schlosshotel Ort kedvelt esküvői helyszín


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség