Karintia: egy ittas sofőr, négy szétzúzott autó

2016.03.31

Három autót totálkárosra tört, eget súlyosan megrongált egy részeg autós az ausztriai St. Georgen am Längsee-ben (Karintia) településen. A vezető könnyű sérülésekkel megúszta a becsapódást.


A baleset helyszíne Fotó: Tűzoltóság St. Veit an der Glan
 

A hírportál és a St. Veit an der Glan-i tűzoltóság beszámolója szerint a 25 éves ittas sofőr elveszítette az uralmát a járműve felett, a járdaszegélyen és a járdán át lehajtott az útról a közeli rétre, majd onnét visszatérve csapódott bele négy, ott parkoló autóba. Hármat ezek közül totálkárosra tört, a negyediket súlyosan megrongálta. A kocsi vezetője csak könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. Az anyagi kár az első becslések alaján jelentős, körülbelül 70 ezer euróra tehető. Az érintett útszakaszt órákra lezárták, több tűzoltóság embereire volt szükség, hogy megtisztítsák az utat a roncsoktól. (ORF, Tűzoltóság St. Veit an der Glan)

2016.03.29
Kedden ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett konyhai kisegítő, mosogató, szobalány, burkoló, gyári munka, masszőr, pultos kisegítő, szakács, pincér és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.03.29
Futballcsemege a javából: Klagenfurtban rendezik a francia bajnok és kupagyőztes párharcát augusztusban, írja az ORF. A Trophee des Champion névre hallgató szuperkupáról döntő meccset 2009 óta mindig Franciaországon játsszák le, volt már helyszín Montreal, Peking és New York is.

2016.03.30
A Tierwelt Herberstein (Stubenberg/Steiermark) éttermébe keresnek fizetőpincért azonnali kezdéssel, teljes munkaidőre, szezonmunkára, 2016 szeptember végéig. A pozíció részletei alább olvashatóak.

2016.03.30
Szerdán ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett pincér, szobalány, bádogos, szakács, gyári munka, karbantartó, válogató, építőipari segédmunkás és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.03.31
Csütörtökön ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokhoz hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett CNC-s, teherautó-szerelő, szobalány, pincér, gyári munka, konyhai kisegítő, szakács, pincér, targoncás, gondnok és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség