Karácsonyi díszben: félmillió égő burgenlandi ház kertjében (videóval)

Karácsonyi díszben: félmillió égő burgenlandi ház kertjében (videóval)

2013.12.04

Több mint 500 ezer égő, fényfüzérek és egyéb világító eszközök, nyolc óriási figura - így néz ki egy családi ház karácsonyi díszkivilágítása a burgenlandi Bad Tatzmannsdorfban.

Október november végéig készül a nagy mű Sabine Gollnhuber családi házánál, számolt be heute.at. A teljes alkotás decemberben csodálható meg, és a január rámegy a lebontásra. Évközben pedig a hölgy különböző dekorációkat rendel az Egyesült Államokból, a gyűjtemény évről évre bővül. A nagy művön az egész család dolgozik, a kert pedig bizonyos napokon látogatható - már egészen távolról is érkeznek látogatók.

A tavaly készült videó anyag a házról:


 
A világítást naponta délután fél öt és este tíz óra között kapcsolják be - az áramdíj december 2 000 eurót tesz ki. A kert már annyira híres lett, hogy az idén külföldi tévétársaságok is forgattak a házban és környékén.

 

Szombatonként várják a látogatókat
Szombatonként várják a látogatókat

 

 


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség