James Bond-forgatás: ausztriai cég forgalmazza a Daniel Craig által viselt, cipőre szerelt hóláncot

James Bond-forgatás: ausztriai cég forgalmazza a Daniel Craig által viselt, cipőre szerelt hóláncot

2015.01.23

Az új James Bond-film (Spectre) ausztriai forgatásairól már többször beszámoltunk. Ezúttal arról ír az ORF weboldala, egy sportszergyártó- és forgalmazó tiroli cég is profitálhat a munkálatokból, a főszereplő, Daniel Craig a cég egyik termékét viselte Obertilliachban.

Segítség jeges terepre: cipőre szerelhető hólánc Fotó: kochalpin.at

A Koch alpin (Mills bei Hall-ban vana székhelye) téli sportokhoz szükséges felszereléséket (kötések, hótalpak, botok stb.) gyárt, illetve más termékeket forgalmaz, mesélte az ügyvezető a hírportálnak. Az Obertilliachban felvett jelenetekről kiszivárgott képeken fedezték fel, hogy Daniel Craig a Snowline Spikes Chainsen nevű termékkel szaladgált a havas-jeges lejtőkön. A név egy cipőre szerelhető (gumigyűrűvel rögzíthető) "hóláncot" takar, amely a nagy, erős hágóvasakkal ellentétben kifejezetten könnyű darabról van szó. A terméket koreai cég gyártja, Ausztriában évente 60-80 ezer pár fogy belőle.
 

A híres felvétel: saját hólánccal könnyen viccel az ember a havas lejtőkön Fotó: Twitter
A híres felvétel: saját hólánccal könnyen viccel az ember a havas lejtőkön Fotó: Twitter
 

Az osztrák vállalat nem tudott arról, hogy maga a főszereplő is viseli a láncot. A stáb nagyobb mennyiséget rendelt belőle egy munkavédelmi cégen keresztül, ezért aztán azt gondolták, hogy a csapat tagjainak kell. Aztán amikor Obertilliach megkezdődött a forgatás, meglepve látták az egyik elhíresült fotón, hogy James Bond, azaz Daniel Craig cipőjét is ezzel szerelték fel, a főszereplő így biztoságosan tudott mozogni a havas-jeges környezetben. A cég most meg akarja szerezni a fénykép használati jogát, és jelentős értékesítés-növekedést vár.

Videó a személyes hóláncról:

 

 


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség