Ittas férfi zuhant ki a bécsi hotelből: előbb meggyanúsították, majd szabadlábra helyeztek egy magyar nőt

2016.06.23

Hétfőn letartóztatott, majd csütörtökön szabadlábra helyezett az osztrák rendőrség egy 41 éves magyar nőt, akinek 41 éves élettársa kizuhant az egyik bécsi szálloda harmadik emeletéről. Az életveszélyes sérült annyira részeg volt, hogy semmire nem emlékszik.

 

A 34 éves indiai férfi hétfőn este esett ki a hotel harmadik szintjéről, az egyik szoba ablakából, majd a bejárat feletti előtetőre zuhant és életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja az ORF. Szemtanúk látták a nőt feltűnni az ablakban, aki az első kihallgatásán elismerte, hogy hevesen vitatkoztak élettársával - pénzről és munkáról. A szoba tele volt üres üvegekkel, ám az nem derült, ki és mikor itta meg a rengeteg sört. A nő azt vallotta, hogy társa kiugrott, a hatóságok viszont arra gyanakodtak, a barátnő rásegített erre és őrizetbe vették. A férfinek volt ausztriai lakcíme, a nő nem rendelkezett ilyennel.


Csütörtökön az ORF már arról számolt be, hogy a kórházba szállított sérült annyira részeg volt, hogy nem tudták kihallgatni, majd mikor kitisztult, kiderült, hogy nem is emlékszik semmire. A nő megerősítette az újabb kihallgatáson, hogy vitatkoztak, azonban a férfi maga ugrott ki, a tanúk pedig azért láthatták őt, mivel megpróbálta visszatartani. Miután a rendőrség nem talált bizonyítékot arra, hogy a még mindig életveszélyes állapotban lévő férfit kilökték volna, csütörtökön szabadlábra helyezte a magyar nőt. (ORF)

 

 

2016.06.21
40 ember sérült meg kedden délben az ausztriai A2-es autópályán amikor egy szlovén autóbusz nekiütközött egy teherautónak Grimmstein és Seebenstein között, a Bécs felé vezető oldalon.

2016.06.22
Az MLS osztrák munkaerő-kölcsönző és közvetítő cég keres ausztriai munkavégzésre komissiózót.

2016.06.23
Csütörtökön ismét osztrák partneroldalainkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett lakatos, szoftverfejlesztő, bolti eladó, esztergályos, szoftverfejlesztő, gyári munka, szakács, pincér, recepciós és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.06.23
Prominens vendég látogatta meg a Wörthi-tónál gyakorlatozó veldeni vízimentőket az elmúlt hétvégén: a csapathoz egyszer csak David Haselhoff lépett oda.

2016.06.23
A buszbaleset után ezúttal egy teherautó szenvedett balesetet az ausztriai A2-es autópáyán: csütörtök délben egy nyergesvontató borult fel Seebenstein és Grimmenstein között, a sztráda órákig zárva volt.

cimkék: rendőrség

CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség