Iszonyat: ötszáz láda sör zuhant egy le kamionról a burgenlandi Horitschonban

2017.04.23

Ötszáz láda sör zuhant egy nyerges vontatóról a burgenlandi Horitschonban péntek éjjel a B62-es úton. A főutat csaknem két órára le kell zárni.A burgenlandi rendőrség tudósítása szerint a lengyel rendszámú járművet egy magyar sofőr vezette és Deustchkreutz irányába tartott.  Egy bal kanyarban zuhant le a rakomány egy része és körülbelül 100 méteres körzetben szóródott szét. A helyi tűzoltók tisztították meg az utat, a Facebook-ra feltöltött beszámolójuk szerint  10 évvel ezelőtt ugyanezen a helyen hasonló baleset történt, akkor is ugyanilyen márkát szállító kocsiról estek le a sörös rekeszek. A helyi lánglovagoknak az egyik vállalkozó rakodógépet és teherautót bocsátott a rendelkezésére, hogy a törmeléket el tudják szállítani.
 

A helyi tűzoltók beszámolója a mentési munkálatokról:
 

 

 


 

 

2017.04.19
Szerdán ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett raktári dolgozó, gyári munka, konyhai kisegítő, bolti eladó, recepciós, kőműves, szakács, pincér, szobalány, segédmunkás és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2017.04.20
Szerda éjjel és csütörtök hajnalban komoly gondok voltak a közlekedésben Ausztriában Bécs mellett, Alsó-Ausztriában és Steiermarkban. A népszerű zarándokhelyen, Mariazellben több mint 90 centi hó esett 24 óra alatt.

2017.04.23
Vasárnap ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett pincér, takarító, szobalány, takarító, gyári munka, gépkezelő, mosogató, CNC-technikus, pék, kozmetikus, masszőr és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2017.04.23
Négy kilométeren torlódnak a személyautók és az autóbuszok a megnövekedett forgalom miatt Ausztria felé az M1-es autópályán Hegyeshalomnál - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap délután az MTI-t.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség