Földrengés Ausztriában: Bécsben és Burgenlandban is érezték

Földrengés Ausztriában: Bécsben és Burgenlandban is érezték

2013.10.03

Ismét rengett a föld Ausztriában: ezúttal is Ebreichsdorf környékén volt az epicentruma a szerdai, este nyolc körüli foldmozgásnak, amelyet Burgenlandban és Bécsben is éreztek, írja a kurier.at.

A műszerek 4,2 erejű rengést regisztráltak. (Szeptember 20-án 4,3-as földmozgás volt a térségben.)

Ezúttal komoly volt, mondta a portálnak Ebreichsdorf polgármestere, Wolfgang Kocevar, aki társaival ülést tartott az önkormányzat épületben. Az ablakok és az üvegek zörögtek, és a terem is mozgott, az egész körülbelül 20 másodpercig tartott, közben egyszer gyengült, majd újra felerősödött.

A kurier.at olvasói Bécsből és Alsó-Ausztriában is hasonló élményekről számoltak be: két hullámban mozdult meg a föld. Károkról egyelőre nem érkezett jelentés, az első földmozgást háromnegyed 10 körül egy 2,9-es erősségű utórengés követte.
 


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség