Erős az ausztriai és a balatoni konkurencia: ingyenlakással keres munkaerőt a Meki

2016.05.17

Ingyenlakással toboroz munkavállalókat Budapestre és Nyugat-Magyarországra a McDonald's, mert az ausztriai és balatoni álláslehetőségek jelentette konkurencia miatt egyre nehezebben jutnak munkaerőhöz – derült ki a cég közleményéből.

 

Ingyenlakással toboroz munkavállalókat a McDonald's, mert az ausztriai és balatoni álláslehetőségek jelentette konkurencia miatt egyre nehezebben jutnak munkaerőhöz – derült ki a cég közleményéből, írja az Index.

Az étteremlánc Kelet- és Dél-Magyarországon a magas munkanélküliséggel sújtott településeken, a helyi munkaügyi központok bevonásával próbál dolgozókat toborozni budapesti és nyugat-magyarországi éttermeibe, mivel utóbbi helyeken nincs elég jelentkező a mekis melóra.


A munkáért a költözést is vállaló leendő dolgozóiknak pedig gondoskodnak a lakhatásáról. Budapesten egy éven át lakbért sem kell fizetniük, csak a rezsit kell állniuk az újonnan toborzott embereknek az Állásért szállást elnevezésű programban.


 A teljes írás itt olvasható.


 

2016.05.15
Vasárnap ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett raktáros, esztergályos, CNC-s, ápoló, hegesztő, csőszerelő, asztalos, pincér, szakács, bolti eladó, fényező, villanyszerelő és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.05.16
Hétfőn ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett bolti eladó, pénztáros, üzletvezető, konyhai kisegítő, szakács, pincér, raktáros, targoncás, karbantartó és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.05.16
A csapatépítés jegyében telt a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott vasárnapja az ausztriai edzőtáborban.

2016.05.17
Kedden ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett szakács, pincér, recepciós, villanyszerelő, gyári munka, üzletvezető, ápoló, targoncás, pénztáros és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség