Donauinselfest 2012: Simple Minds, Stereo MC's, James Morrison, Austrofred a bécsi Sziget Fesztiválon

2012.06.21

Bécs legnagyobb nyári szabadtéri fesztiválja kezdődik pénteken a Duna-szigeten. Három nap alatt 12 színpadon összesen háromszáz fellépő produkciója, valamint sport- és más szabadidős programok között válogathatnak a látogatók. Az ingyenes fesztiválra mintegy hárommillió érdeklődőt várnak.

Három nap alatt 12 színpadon összesen háromszáz fellépő produkciója, valamint sport- és más szabadidős programok között válogathatnak a látogatók. Az ingyenes fesztiválra mintegy hárommillió érdeklődőt várnak.
 

A zenei programok sokszínűek, a skála a rocktól a popon, az indie-n és a hip-hopon át a blues-ig és a népzenéig terjed. Fellép mások mellett James Morrison, a Sunrise Avenue, a Simple Minds, a Stereo MC's és az osztrákok egyik kedvence, Austrofred.
 

A Donauinselfestet hagyományosan minden évben június utolsó hétvégéjén tartják meg. Az idei, 29. Duna-szigeti fesztivál idejére túlnyomóan napos, meleg időjárást jeleznek a meteorológusok.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség