Csapassa Ön is, mint Simicska Lajos: itt vannak a legjobb bécsi szánkózóhelyek

2015.02.09

Elegendő hó esett Bécsben reggel óta ahhoz, hogy megnyíljanak a város szánkópályái: a bécsi önkormányzat össze is gyűjtötte azokat a helyeket, ahol lehet ródlizni az osztrák fővárosban. Az ausztriai szánkózásnak Simicska Lajos médiavállalkozó csapott jelentős reklámot múlt pénteken, amikor is rendet tett felbolydult birodalmában, majd elutazott az osztrák lejtőkre.

A kivilágított szánkódomb Bécsben Fotó: wien.gv.at
A kivilágított szánkódomb Bécsben Fotó: wien.gv.at
 

A Praterben, a Jeusitenwiesen nevű részén például 30-60 hosszú pálya várja a szánkózókat, est 9 kilenc óráig. Az önkormányzat listáján bevizsgált, biztonságos pályák szerepelnek, a kerületekre bontott összeállítás itt érhető el, térképekkel egyetemben.

Amennyiben ön is kedvet kapott az ausztriai sikláshoz, mint Simicska Lajos jobboldali médiavállalkozó (aki pénteken értesülve több vezetője lemondásáról előbb rendet rakott, üzletrészt vásárolt, majd keresetlen szavak kíséretében elment szánkózni  a szomszédos országba), akkor  most kedvező hóviszonyok várják Bécsben. Amennyiben többet szeretne tudni a politikai háttérről, akkor itt elolvashat egy hosszabb interjút az üzletemberrel.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség