Cégalapítás és vállalkozás Ausztriában - fórum Sopronban

2012.02.09

A Soproni Kereskedelmi és Iparkamarában fórumot tartanak ausztriai szakemberek részvételével, akik tájékoztatást adnak a cégalapítás, illetve a vállalkozás feltételeiről, magyar vállalkozások ausztriai telephely-létesítési lehetőségeiről, a legfontosabb adózási és jogi szabályokról február 16 -án 17 órától.

„Az a célunk, hogy a kiváló magyar szakemberek elsősorban ne csupán osztrák cégek alkalmazottaiként, munkavállalóként legyenek jelen az osztrák piacon, hanem hazai vállalkozásaink a gazdasági élet szereplőjeként közvetlenül élvezhessék az Ausztriában történő vállalkozás, vagy az osztrák cégekkel való együttműködés előnyeit " – mondta el a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Horváth Vilmos a sopron.hu-n.


A kamarai rendezvényeken a részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációt kérnek a szervezők.

 

E-mail: titkarsag@sopronikamara.hu Tel.: 99 523-570, Fax.: 99 523-572


További részletek itt.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség