Bécs: ha akciós volt az energiaital, mindig lopni indult a fehérorosz férfi

2017.06.04

Több mint 1700 doboz energiaitalt lopott egy fehérorosz férfi az egyik bécsi üzletből idén április óta. Ha akciós volt a cucc, mindig visszatért, rendőrség végül szombaton kapcsolta le a nagyban utazó tolvajt.

 

A Wallensteinstraße egyik boltjában mindig a bejárat közelében kínálták az ilyen italokat és az illető többször is megdézsmálta a készletet. Nem túl bonyolult módszert alkalmazott: bevásárlókocsira rakta a zsákmányt és kitolta az üzletből. Az egyik biztonsági kamera aztán rögzítette az egyik "bevetését", így nyomozás indult ellene.  Amikor szombattól újra akciós áron kínálta az hálózat a kérdéses energiaitalt a nyomozók biztosra vették, hogy a tettes ismét visszatér, és így is lett: megint portyára indult a férfi, de a rendőrök már várták és elkapták. A lopás mellett okirat-hamisításért is felelősségre vonják, mivel személyi okmányai nem voltak valódiak. (ORF) 

2017.06.03
Egy 41 éves magyar férfit üldözött az osztrák és a magyar rendőrség péntek délután Neusiedl am See körzetében, írja a krone.at. A kocsival menekülő illető járművére két lövést is leadtak, az egyik a bal combján találta el a sofőrt, de az így továbbhajtott, csak később tudták elfogni.

2017.06.04
Vasárnap ismét osztrák partneroldalainkról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett raktári dolgozó, gyári munka, masszőr, hegesztő, szerszámkészítő, szakács, pincér, kozmetikus és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség