Bécs: falat bontottak az étterem női vécéjében, hogy bejussanak a szomszédos ékszerboltba

2017.06.05

Betörtek egy bécsi, belvárosi ékszerüzletbe vasárnapra virradó éjjel, adta hírül az ORF. Az ismeretlen tettesek a szomszédos étterem wc-jének falán keresztül, azt kibontva jutottak be a boltba.

Az esetről a vendéglő számolt be a Facebook-oldalán, később ennek nyomán a rendőrség is megerősítette a hírt, azonban részleteket (mekkora zsákmánnyal távoztak az elkövetők stb.) a nyomozás érdekeire való tekintettel egyelőre nem közöltek a hatóságok. A tettesek az ékszerüzlettel szomszédos étterem női wécéjének falába fúrtak egy nagyobb lyukat, így hatoltak be a helyiségbe.


Az étterem az alábbi posztot jelentette meg a Facebook-oldalán vasárnap: 
 

"A mai pünkösdi meglepetésünk: sajnos, az éjszaka ismét (ez elmúlt két évben már ötödször) ismét betörtek hozzánk. Ezúttal nem mi voltunk a célpont, a szomszédos üzletbe jutottak be rajtunk keresztül, de hatalmas pusztítást végeztek nálunk is. Vendégeink megértését kérjük, ugyanis vasárnap és hétfőn zárva maradunk és csak kedden nyitunk, és különleges menüvel várjuk kedves vendégeinket." (ORF)


Felső-Ausztriában nemrég markolóval törték be egy ékszerüzlet kirakatát.
 

 

 

2017.05.23
Lopott munkagéppel törték be az egyik ékszerbolt kirakatát keddre virradó éjjel az ausztriai Leondigban (Felső-Ausztria). A nem túl kifinomult módszer a tettesek számára eredményesnek bizonyult: el tudtak menekülni a zsákmánnyal.

2017.06.05
Hétfőn ismét osztrák partneroldalunkról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett takarító, bolti eladó, hegesztő, bádogos, kőműves, burkoló, gyári munka, szakács, fényező, pincér és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség