Ausztriai telefonálás: roaming-díj nélküli beszélgetést és netezést kínál az EU-n belül az osztrák szolgáltató

2016.04.05

Eltörölte a roaming-díjakat az A1 Go! elnevezésű csomagjaiban az ausztriai A1 telekommunikációs társaság, így a felhasználók osztrák tarifákkal tudnak az EU-n belül telefonálni és netezni - bizonyos korlátozásokkal.

 

A cég kiadott közleménye szerint már nem kell lemondani külföldön az okostelefonok szolgáltatásairól sem Ausztrián kívül, április 1-től felár nélkül használhatóak a telefonok külföldön is. A cég közleménye emlékezetet arra, hogy az A1-es tarfiákban már 2013 óta voltak külföldön használható egységek (meghatározott mennyiségű telefonálás és netezés). Mostantól osztrák tarifákkal számolják a csomagok külföldön igénybe vett szolgáltatásait (telefonálás, SMS-küldés és netezés).


A kedvezmények a A1 Go! M, A1 Go! L és A1 Go! Premium-Smartphone-csomagokra érvényesek, és az EU-országok mellett Norvégiára, Izlandra és Liechtensteinre is vonatkoznak.


A roaming nélküli csomagok használatának feltételei is vannak:

- a SIM-kártyát havonta legalább 3 napot az osztrák A1 hálózatában kell használni

- a külföldi használat felső korlátja havi 3500 perc, illetve netezésnél a csomagba foglalt adatforgalom fele. Kéthavi túllépés után nem használható az előfizetés külföldön.

Akinek más csomagot használ, arra 2016. április 30-tól az új EU-s roaming szabályozás vonatkozik az alábbi felárakkal: 6 cent/perc beszélgetésnél, 6/MB adatforgalom illetve 6 cent/MMS 2,4 cent/kimenő SMS, 1,368cent/bejövő SMS.


A kínálat csomagok:

A1 Go! S havi 34,90 (hálózati A1-es internet-előfizetésse 24,90) csak Ausztriában érvényes, korlátlan beszélgetés, SMS, MMS, 3Gb/hó adatforgalom

A1 Go! M 44,90 (hálózati A1-es internet-előfizetésse 34,90) külföldön is használható, korlátlan beszélgetés, SMS, MMS, 6Gb/hó adatforgalom - a fenti feltételekkel

A1 Go! L 54,90 (hálózati A1-es internet-előfizetésse 44,90) külföldön is használható, korlátlan beszélgetés, SMS, MMS, 10Gb/hó adatforgalom - a fenti feltételekkel

A1 Go! Premium 64,90 (hálózati A1-es internet-előfizetésse 54,90) külföldön is használható, korlátlan beszélgetés, SMS, MMS, 30Gb/hó adatforgalom - a fenti feltételekkel

 

Az A1 közleménye itt érhető el.

 

 

2016.04.04
Hétfőn ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett üzletvezető, recepciós, mosogató, masszőr, karbantartó, gyári munka, szobalány, logisztikus, mérnök, szakács és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.04.04
Súlyos baleset történt hétfő reggel hét óra előtt Feldbach (Steiermark) környékén: az egyik mellékúton egy 28 éves sofőr kocsijával az útpadkára hajtott, majd ott megpördülve nekivágódott egy magyar autónak.

2016.04.05
Napok óta foglalkoztatja az osztrák közvéleményt egy hétfőn történt családi dráma: nyílt utcán szúrta le volt feleségét (30) és annak 29 éves húgát egy szerb férfi Kapfenbergben (Steiermark). A tettest elfogták, az eset nagy megdöbbenést okozott.

2016.04.05
Kedden ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett bolti eladó, takarító, mérnök, diplomás ápoló, gyári munka, konyhai kisegítő, ács, szoftverfejlesztő és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.04.05
Egy városnyi magyar szedte a sátorfáját tavaly, és döntött úgy, hogy külföldre költözik – legalábbis a statisztikák szerint. Tavaly majdnem 33 ezren hagyták el az országot a KSH adatai alapján.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség