Ausztriai baleset: a tűzoltók szedték ki a szőlőtőkék közül a fehér Porsche GT3-t

2015.06.15

A Bécs környéki szőlőskertek között között vezető Weinbergstrassén ért baleset egy fehér Porsche GT 3-t: a sportkocsi lehajtott az útról, többször átfordult és az egyik szőlőben landolt. A súlyos megrongálódott járművet a tűzoltók mentették ki.


A jármű többször átfordult, kerekei kiszakadtak Fotó: Wiener Neudorfi Önkéntes Tűzoltóság

 

A Wiener Neudorfi Önkéntes Tűzoltóság beszámolója alapján hétfőn délelőtt érkezett a hívás, hogy egy sportkocsi balesetet szenvedett Gumpoldskirchen környékén. Mivel a pontos helyszín nem volt ismert, két egység is elindult helyszínre. Az autó súlyosan megrongálódott, többször is átfordult, a sofőr pedig megsérült - állapotáról azonban nem közöltek információkat.

A roncs mentésére a Wiener Neudorf-i tűzoltókat kérték fel, ők egy darus kocsival vonultak a helyszínre, és azzal szállították el a Porschét, amelynek az első és hátsó kerekei is kiszakadtak a balesetben.

Wiener Neudorfi Önkéntes Tűzoltóság teljes képsorozata a beavatkozásról.


A sérült autó elszállítása Fotó. Önkéntes Tűzoltóság Wiener Neudorf
A sérült autó elszállítása Fotó. Önkéntes Tűzoltóság Wiener Neudorf
 

2015.06.09
Ahogy arról beszámoltunk, június 3-án, a steiermarki Untersochában két gyermeket (egyiküket súlyosan) és két felnőttet sebesített meg egy 51 éves férfi, aki aztán elmenekült. A gyilkossági kísérlettel gyanúsított feltételezett elkövetőt hétfőn fogta el a rendőrség.

2015.06.11
Csütörtökön ismét osztrák partneroldalainkról és más állásportálokról válogatottunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett konyhai kisegítő, ács, mosogató, szakács, pincér, szobalány, gyári munka, állatgondozó, eladó, targoncás és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2015.06.14
Vasárnap ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogatottunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett értékesítő, szobalány, konyhai kisegítő, mosogató, szakács, pincér, markolós, eladó, fodrász és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2015.06.14
Valószínűleg minden idők legőrültebb meccsét játszották az Alsó-ausztriai amatőr bajnokság 2. osztályában a Közép-Kelet divízióban (2. Klasse Mitte-Ost): a bajnoki címre rosszabb gólkülönbsége miatt gyakorlatilag esélytelen Unterwaltersdorf 42-2-re verte a sereghajtó Mödling csapatát és majdnem befogta az első helyezettet.

2015.06.15
Hétfőn ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogatottunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett takarító, szobalány, tervező, konyhai kisegítő, fogtechnikus, autóvillamossági szerelő, gyári munka, villanyszerelő és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség