Ausztria: magyar sofőr halt meg az A2-es autópályán történt tömegkarambolban

2016.09.20

Egy 47 éves magyar teherautósofőr halt meg a hétfő reggel az A2-es autópályán történt tömegkarambolban Feldkirchennél, írta a Kleine Zeitung. Az ORF hétfői hírében még szlovák vezetőről írt.

 

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a sztrádán Graz közelében teherkocsi és több személyautó ütközött össze hétfő reggel. A grazi központú hírportál szerint a 47 éves magyar férfi a helyszínen elhunyt, a vele utazó 47 éves nőt súlyos sérülésekkel szállította a mentőhelikopter kórházba. Másik három személy súlyosan, egy könnyebben sérült meg, a baleset további négy résztvevője épségben megúszta a karambolt.


Az autópálya Klagenfurt felé vezető oldalát órákra lezárták, délután szabadítottak fel két sávot, a helyszínelés és a műszaki mentés 15 óráig tartott. A portál annyit közölt a baleset okáról, hogy úgynevezett ráfutásos karambol történt: egy teherautó belehajtott egy feltorlódott kocsisorba és ez vezetett a tömeges ütközéshez. (Kleine Zeitung)

 

A Kleine Zeitung beszámolója videókkal és fotókkal itt érhető el.

2016.09.19
Súlyos baleset történt hétfő reggel az A2-es autópályán, Feldkirchen közelében. Három teherautó és hét személykocsi ütközött össze, egy ember meghalt, több embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

2016.09.19
Hétfőn ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett recepciós, pincér, szobalány, karbantartó, konyhai kisegítő, ügyfélszolgálatos, karbantartó, gyári munka, segédápoló, szakács és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.09.19
Bécs Liesing nevű negyedében a tűzoltók már rutinból mennek ki a Breitenfurter Straße átjárója feletti épülethez, ugyanis az áthaladó járművek gyakran megrongálják az út feletti házrészt. Hétfőn azonban felettébb súlyos károkat okozott egy darus kocsi.

2016.09.19
Mások mellett Van Gogh, Picasso és Matisse műveiből álló kiállítás nyílt múlt pénteken a bécsi Albertina múzeumban, amely az impresszionizmushoz közel álló pointillizmus irányzat kiemelkedő művészeit tárja a közönség elé.

cimkék:

CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség