Ausztria: fegyvert, lőszereket, biciklit és rohamsisakot hagyott hátra a Magyarország felé menekülő ismeretlen

2016.05.27

Egyebek mellett lövedékeket, revolvert is találtak az osztrák katonák Mogersdorfnál (Burgenland) a vasúti töltésen. A tárgyakat egy ismeretlen személy hagyhatta hátra, aki éjjel gyalgolt Magyarország felé.

A helyszínen talált tárgyak egy része Fotó: Tartományi Rendőrség Burgenland
A helyszínen talált tárgyak egy része Fotó: Tartományi Rendőrség Burgenland


Különös alakra lettek figyelmesek szerda éjjel az osztrák őrző katonák: valaki Mogersdorfnál (Szentgotthárd/Rábatótfalu térsége) valaki a vasúti töltésen gyalogolt Magyarország irányába. Az illetőt hőkamerával szúrták ki, azonnal járőröket küldte utána, azonban az ismeretlen észrevette őket és a Rába folyó irányába futva Magyarország felé menekült.  A katonák átvizsgálták a környéket, találtak egy biciklit mellette forgótáras pisztolyt, izraeli katonai lőszereket, acélköpenyes és más lövedékeket, jelzőpisztolyba való töltényeket, késeket, zseblámpákat, órákat, egy rohamsisakot, lézeres jelző (laser pointer) és gépjármű-feszültségmérőt. A szép gyűjtemény mellett egy laptopra is rábukkantak.


A  Burgenlandi Tartományi Rendőrség jelentése szerint egyelőre vizsgálják, mi köze a tárgyaknak az elmenekült személyhez, az ügyben nyomozás indult. (Burgenlandi Tartomány Rendőrség)
 

A heute.at valamennyi rendőrségi képet lehozta, itt nézhetőek meg

 

 

 

2016.05.25
Szerdán ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett házi gondozó, takarító, diplomás ápoló, szobalány, gyári munka, kőműves, szakács, mérnök, pincér és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.05.27
Pénteken ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett mérnök, fuvarszervező, szobalány, lakatos, hegesztő, gyári munka, szakács, pincér, kozmetikus, lovasoktató és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség