Ausztria: 12 méteres Pac Man-figurával dekorálták ki az autópályát

2016.11.07

12 méter széles Pac Mant festettek az A2-es autópályára Unterwald (Steiermark közelében). A kultikus játékfigura éppen egy cseresznyét készült lenyelni - az autópálya-kezelő nem díjazta az ötletet.A felújítás alatt lévő szakaszt csak november végén adják a forgalomnak, így a hétvégén a készítők zavartalanul dolgozhattak. A gigászi figura jókora felületet elfoglalt az friss aszfalton, a festést végül magasnyomású tisztítóval sikerült eltávolítani. Az autópálya-kezelő (ASFINAG) feljelentést tett az ügyben. (Fotó: ASFINAG)

 

2016.11.06
Havazik Ausztria több tartományában egy hidegfront nyomában. Tirolban több úton is akadozik a forgalom, az ország déli részén pedig kiadós esőre lehet számítani.

2016.11.07
Hétfőn ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett recepciós, pincér, pénztáros, gyári munka, konyhai kisegítő, ápoló, mérnök, ápoló, szakács,cukrász, takarító és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség