Apa kocsit hajt: nem volt gumiabroncs a keréken, ledarálta a felnit a német nyugdíjas Tirolban

2016.08.02

Gumiabroncs nélkül hajotta Mercedesét egy német nyugdíjas Tirolban, az A12-es autópályán még a múlt héten. Mire a rendőrök meg tudták állítani, a burkolat félig megette a felnit.

A sofőr nem vette észre, hogy valami nem stimmel Fotó: Tartományi Rendőrség Tirol
A sofőr nem vette észre, hogy valami nem stimmel Fotó: Tartományi Rendőrség Tirol

 

A kocsi jobb első kerekéről tűnt el a gumi, írja a Kronen Zeitung internetes verziója, de ez nem zavarta a 78 éves sofőrt abban, hogy a belső sávban autózzon.  A péntek reggeli forgalomban sokat látták a felnijét daráló autót, a kiérkező rendőrök azonban csak nehezen tudták megállítani a kocsit. A vezető azt mondta a járőröknek, neki nem tűnt fel, hogy nincs meg a jobb első gumija. A Mercedesnek ráadásul a kormánya és a fékje sem volt rendben, így a járművet kivonták a forgalomból, a sofőrnek pedig elvették a jogosítványát.

2016.07.31
1,3 millió eurós kárt okozott Steiermarkban a szombati jégverés, közölte az ORF. A közszolgálati hírportál szerint Votsberg és Graz környékét érte leginkább a vihar. Vasárnap este és éjszaka egy hidegfront nyomában ismét viharok várhatóak.

2016.08.01
Hétfőn ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett szoftverfejlesztő, mérnök, takarító, ápoló, szakács, pincér, kozmetikus, gyári munka, szobalány és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.08.02
Kedden ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett pincér, szakács, szobalány, mérnök, szoftverfejlesztő, gyári munka, segédápoló, sofőr, villanyszerelő, pénztáros, targoncás és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség