A szállító, magyar verzió: elaludt a sofőr, elkapták a menekülő betörőket

2015.07.02

Fényes nappal akart kirámolni két magyar férfi egy családi házat Ausztriában, azonban menekülniük kellett. Társukkal azonban ráfaragtak, a sofőr elaludt a kocsiban, így a rendőrök elkapták a triót.


 

A rendőrségi beszámolók szerint a 39 és 24 éves férfi Gleisdorban (Steiermark) kopogtatott be egy családi házba kedden délben, majd a nyitott ablakon keresztül bemásztak, ott azonban a ház tulajdonosa meglepte őket. A behatolók menekülőre fogták, a közelben várakozó autóhoz futottak, azonban ott történt egy kis baj közben. A környékbeli szomszédok felfigyeltek a várakozó járműre és amikor észrevették, hogy a 44 éves sofőr elaludt, a lehúzott ablakon keresztül kivették a slusszkulcsot és értesítették a rendőröket. 

A két menekülő egyszerre érkezett a kocsihoz a járőrökkel, akik aztán mindhárom férfit őrizetbe vették, azonban a gyanúsítottak tagadták a betörtést. A házba bemászó férfiakat Grazba szállították, az aluszékony vezetőt feljelentették és biztosíték ellenében engedték szabadon.

 

 

2015.07.01
Szerdán ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett szakács, kozmetikus, segédmunkás, szobalány, mosogató, pincér, értékesítő, gyári munka, konyhai kisegítő és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2015.07.02
Csütörtökön ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogatottunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett recepciós, kőműves, diplomás ápoló, gyári munka, takarító, szobalány, konyhai kisegítő, szakács, pincér és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria terüeltén.

2015.07.02
Afrikai eredetű meleg levegő öntötte el Ausztriát: péntekig a nyugati tartományokban, utána pedig keleten várható trópusi hőség, akár 37-38 fok is lehet.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség