A PSG a Wörthi-tónál: Francia Szuperkupa-döntőt rendeznek Klagenfurtban augusztusban

2016.03.29

Futballcsemege a javából: Klagenfurtban rendezik a francia bajnok és kupagyőztes párharcát augusztusban, írja az ORF. A Trophee des Champion névre hallgató szuperkupáról döntő meccset 2009 óta mindig Franciaországon játsszák le, volt már helyszín Montreal, Peking és New York is.


A klagenfurti Hypo Arena: augusztus francia Szuperkupát rendeznek itt

 

Az már biztos, a Paris Saint Germain (PSG) lesz az egyik résztvevő az augusztus 6-ai finálénak, ugyanis a párizsi alakulat, már jóval a vége előtt megnyerte a bajnokságot.( A kupában jelenleg az az elődöntőknél tartanak, Sochaux-Marseille és Lorient-PSG az aktuális párosítás.)


A párizsiak legnagyobb sztárja Zlatan Ibrahimovic nyáron távozni készül, de így is marad bőven remek futballista a PSG-ben, mint például Angel di Maria, Thiago Silva vagy David Luiz. A rendezési jogot az osztrák (steiermarki) International Football Camps Styria ( IFCS) futballszervező cég nyerte el, számos jelentkező közül (volt török és portugál ajánlat is). A stájer cég 20 éve szervezi olyan csapatok edzőtáborát, mint a Real Madrid vagy az Arsenal. A francia szövetségnek két helyszínt ajánlották, végül Bécs helyett Klagenfurt lett a befutó. Azt, hogy mennyit fizetett a IFCS a rendezési jogért, nem hozták nyilvánosságra.
 

A Wörthi-tó (Wörthersee) mellett fekvő településnek és az egész turisztikai régiónak kiváló reklám. Jegyeket hétfőtől lehet vásárolniaz Ö-Ticket portálon keresztül, a legolcsóbb belépők 25 euróba kerülnek jelenleg - később drágábban adják.  (ORF)

 

 

2016.03.11
Kuntz Zoltán maga is több helyen dolgozott Ausztriában, most könyvet írt a szomszédos országban dolgozó, ingázó magyar munkavállalókról. A szerzővel a Kisalföld online verziója készített

2016.03.28
Hétfőn ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett konyhai kisegítő, szoftverfejlesztő, mosogató, gyári munka, pultos, pénztáros, eladó, szakács, pincér és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.03.28
Úgynevezett Section-Control mobil sebességmérő-egységet telepítettek az A2-es autópálya Grimmstein és Wiener Neustadt közötti szakaszára, ahol a sztráda felújítása zajlik, írja az ORF. Szerdától büntetésre számíthat, aki nem tartja be a korlátozást.

2016.03.29
Kedden ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról hoztunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett konyhai kisegítő, mosogató, szobalány, burkoló, gyári munka, masszőr, pultos kisegítő, szakács, pincér és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.03.29
Súlyos baleset történt az ausztriai S6-os gyorsforgalmi úton kedden éjjel egy óra körül: egy személyautó letért az úttestről, rászaladt a korlátra, majd belecsapódott az alagút (Grasbergtunnel) falába Maria Schutz és Gloggnitz között, írja az Einsatzdoku tűzoltósági portál.


CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség