Szezonmunka Steiermark keleti részén: közúti vonatra keresnek vezetőt

2016.01.29

Délkelet-Steiermark népszerű kirándulóhelye és állatparkja, a Tierwelt Herberstein keres sofőrt a kisvonatára, amellyel a látogatókat szállítják.

 

Traktorvezetői vizsgával vezethető közúti kisvonatra keresnek vezetőt szezonmunkára 2016 májustól szeptemberig a Tierwelt Herberstein állatparkba (Buchberg 50, A-8223 Stubenberg).

Feltételek: betöltött 18.életév, megfelelő német nyelvtudás, traktorvezetői jogosítvány előny.
Ágazati minmálbér havi bruttó 1600 euró.


Jelentkezés  telefonon vagy e-mailben:
Frau Melanie Polly  +43 (0)3176/80777 
Mail m.polly@tierwelt-herberstein.at

 

Az álláslehetőség németül:

Die oststeirische Tierwelt Herberstein sucht zur Unterstützung unseres Teams:

1 Zugführer/in für den "Bummelzug"
im Ausmaß einer Vollzeitbeschäftigung für eine Saisonstelle von Mai bis Ende September. Ein Traktorschein ist von Vorteil, Mindestalter: 18 Jahre
Arbeitszeit: Montag - Sonntag, auch Feiertags - es handelt sich um eine 6 Tage-Woche.
Eine leistungsgerechte Entlohnung wird geboten - nach Absprache mit dem Dienstgeber. 
Bewerbungen nach telefonischer Terminvereinbarung mit Frau Melanie Polly unter +43 (0)3176/80777 oder per Mail m.polly@tierwelt-herberstein.at.

Entgeltangaben:
Das Mindestentgelt für die Stelle beträgt 1.600,- Euro brutto pro Monat auf Basis Vollzeitbeschäftigung. Bereitschaft zur Überzahlung.

 

 

 

2016.01.27
Egy friss felmérés szerint a gyermekes fiatal felnőttek kicsit több, mint negyede tudja csak időben befizetni a számláit, döntő többsége szerint a gazdaság helyzete romlik, 40 százalékuk pedig elgondolkodott már azon, hogy külföldre költözzön, írja az Index egy követeléskezelő cég felmérése alapján.

2016.01.28
Megbénította a forgalmat Bécs déli részén egy csütörtök kora reggel történt baleset, rövid idő alatt 20 kilométeres dugóban torlódtak fel a járművek az A2-es autópályán.

2016.01.28
Csütörtökön ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett hegesztő, pénztáros, szobalány, gyári munka, mosogató, masszőr, szakács, pincér, fuvarszervező, konyhai kisegítő és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.01.28
Vad hajsza után állították meg egy autót Bécsben, kedden hajnalban. A 14 éves sofőrt nem állt meg a rendőrök jelzésére, végigszáguldott a Ringen, majd egy lépcső kifogott rajta. Kiderült, a tini lopta a járművet, írja az ORF.

2016.01.28
Ausztriában is felbukkant a tigrisszúnyogok által terjesztett Zika-vírus okozta megbetegedés: egy osztrák turista Brazíliából tért haza fertőzötten, számoltak be az esetről csütörtökön osztrák portálok.

2016.01.29
A több helyen is megjelent hírekkel ellentétben az új típusú személyazonosító igazolvány is alkalmas külföldre utazásra - közölte a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) az MTI érdeklődésére.

2016.01.29
Péntteken ismét osztrák partneroldalunkról és más állásportálokról válogattunk ausztriai munkákat. Egyebek mellett ápoló, gyári munka, bolti eladó, CNC-szakmunkás, asztalos, konyhai kisegítő, gyári munka, szakács, pincér és más osztrák állásokra várnak jelentkezőket egész Ausztria területén.

2016.01.29
Márciusban bíróság elé áll az a bécsi rendőr, aki tavaly júliusban az osztrák fővárosban egy zsebtolvajlással gyanúsított, megbilincselt algériai menedékkérőt az előállítás során a földre rántotta. Az esetről videó készült, írja az ORF.

cimkék:

CarreerJet

Hirdessen portálunkon!

Címkék

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék (2. rész)

17/01/2017

Ausztriai tanácsadónk segítségével folytatjuk az osztrák szociális rendszert bemutató sorozatunkat. Ezúttal is a családi pótlék kérdését járjuk körbe.

Szociális juttatások Ausztriában: a családi pótlék 1. rész

15/01/2017

Új sorozatunkban egy ausztriai iroda segítségével mutatjuk be az osztrák szociális és munkaügyi rendszert. Az első írás a családi pótlékról szól.

Partnereink

Munkák Hollandiában

Közösség